ماجرای عذرخواهی وزیر اطلاعات از یک متهم مظلوم امنیتی!

ماجرا از آنجا شروع شد که عزت الله ضرغامی در پستی در صفحه اینستاگرام نوشت:

ضرورت اصلاح فرایند های امنیتی!
سازمان های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی مسئولیت و نقش برجسته و بی‌بدیلی در برقراری آرامش و امنیت کشور و آحاد مردم به عهده دارند. به همه آنها خسته نباشید می‌گویم.
به روان پاک همه شهدای آنان به ویژه شهید حسن عشوری، اولین شهید وزارت اطلاعات در مقابله با تروریست های تکفیری درود می فرستم.
دستگاه های امنیتی برای انجام ذاتی ماموریت های خود موظف به جلب و بازجویی از افراد مظنون هستند که این اقدام باید با حکم قاضی و رعایت شئون اسلامی، اخلاقی و انسانی صورت گیرد.
طبیعی است که اگر در این فرآیند از افراد مظنون رفع اتهام شد باید از آنان عذرخواهی شود و اگر در حاشیه دستگیری، اخبار و شایعاتی علیه آنان ایجاد شده باشد، صراحتا توسط دستگاه‌های مربوطه تکذیب شود. این حداقل انتظار معقول از دستگاههای امنیتی در نظام جمهوری اسلامی است.
متاسفانه به مواردی برمی خوریم که علیرغم ضایعات روحی و جسمی به بازداشت شدگان و رفع اتهام کامل از آنان در یک پروسه زمانی طولانی هیچ گونه تلاشی جهت اعاده حیثیت از آنان صورت نمی‌گیرد.
پیشنهاد می کنم مجلس شورای اسلامی با قید فوریت ماده واحده‌ای در این خصوص تصویب کند.
به عنوان مثال مدیر مرکز ارتباطات و اطلاعات و تبلیغات ریاست جمهوری به عنوان مظنون در ارتباط با همکاری با سایت های ضد انقلاب خارجی دستگیر و مدتی بازجویی می شود.
سرکار خانم طاهره قیومی سابقه روشنی در کشور دارد. او که از دو بیماری سخت نیز رنج می‌برد ، پس از طی مراحل مختلف آزاد می شود.
همه دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی هم به این نتیجه رسیدند که ایشان بی گناه است ولی هیچ کس حاضر نیست این بی‌گناهی را مکتوب کند که او بتواند به حیات طبیعی و ادامه خدمت خود برگردد.
دفتر ریاست جمهوری هم در این زمینه مقصر است و او را در بدترین شرایط تنها گذاشته است.
ای کاش حمایت‌ها یی که از برخی متهمان وابسته به آنان می‌شود از این مدیران بی پشتوانه هم صورت می‌گرفت.
نظام جمهوری اسلامی زنده و پر قدرت است و توان ترمیم ضایعات را دارد. نظارت عمومی و امر به معروف و نهی از منکر هم خط قرمز ندارد.

چند روز بعد از این پست، ضرغامی در پستی دیگر از وزیر اطلاعات تقدیر کرد و خبر نامه عذرخواهی داد.

تشکر.
وزیر محترم اطلاعات، پس از مطالعه یادداشت قبلی من در مورد «ضرورت اصلاح فرآیندهای امنیتی» و انتقاد از برخورد غیراصولی با سرکار خانم طاهره قیومی، رئیس مرکز ارتباطات، اطلاع‌رسانی و تبلیغات ریاست جمهوری نامه‌ای خطاب به من مرقوم فرمودند.
محتوای این نامه طلب عفو و حلالیت است.
از جناب آقای علوی عزیز که شجاعت و جسارت این اقدام تاریخی را داشتند صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم.
رفتار ایشان در نظام جمهوری اسلامی ماندگار خواهد شد.
در اینجا مسأله فرد و شخص نیست بلکه اصلاح رویه‌هایی است که فارغ از اختلافات جناحی همیشگی که بلای جان مردم شده، نیاز جدی امروز جامعه در برقراری عدالت اسلامی است.
بخش‌هایی از این نامه که به این موضوع مربوط می‌شود در پی نوشت می‌آید.
موارد مهم دیگری هم در نامه هست که به نوعی درد دل جناب آقای علوی نسبت به این فرآیند نادرست است.
شاید روزی لازم باشد که آنهم افشاء و روشن شود.

*پی نوشت*
برادر گرامی جناب آقای مهندس ضرغامی
باسلام و اهداء تحیات
مرقومه حضرتعالی را درخصوص سرکار خانم طاهره قیومی در کانال‌های تلگرامی ملاحظه کردم و بر احساس انسان دوستانه و عاطفه دلسوزانه حضرتعالی درود فرستادم.
اینجانب در چند سال حضور در دولت یازدهم که ایشان در سمت رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری فعالیت می‌کردند، غیر از نجابت و متانت و اهتمام و جدیت و خدمت از ایشان چیز دیگری ندیدم.
رسول اکرم(ص) می‌فرماید: از آه و دعای مظلوم بترسید. زیرا که حق خود را از خدا می‌طلبد و خدا حق هیچ حق‌داری را پایمال نمی‌کند و نیز می‌فرماید از آه ستمدیده بترسید گرچه کافر باشد. زیرا بین دعای مظلوم و اجابت خدا حجاب و حائلی وجود ندارد.
اگر این خدمتگزار کوچک مردم، در این ستمی که بر این ستمدیدگان رفته، قصور یا تقصیری داشته باشد، امیدوارم این ستمدیدگان ما را مورد عفو و بخشش کریمانه خود قرار دهند.
اذعان به قصور در دنیا بهتر از گرفتاری آخرت است که سیدالشهدا(ع) فرمود: «العار اولی من دخول النار»
شرمساری و پذیرش سرافکندگی بهتر از گرفتار شدن آتش دوزخ است.
برادرتان – ارادتمند
سیدمحمود علوی

منبع: صفحه اینستاگرام عزت الله ضرغامی

تاریخ درج مطلب: سه شنبه، ۹ آبان، ۱۳۹۶ ۴:۵۲ ق.ظ

دسته بندی: خاطرات سیاسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *