خاطرات “سارا” و “نیکا” از پایتخت!

آنچه میخوانید بخشی از گفتگوی روزنامه جام جم با سارا و نیکای پایتخت است:

بسیاری از بازیگران کودک می‌آیند،‌ در چند اثر می‌درخشند و می‌روند. دوقلوهای شیرین پایتخت از سری اول با این مجموعه همراه شده‌اند و همزمان با خو گرفتن مخاطب با قصه و شخصیت‌های این مجموعه دنباله‌دار، قد کشیده‌اند و اقبال این را داشته‌ا‌ند که دست کم تا امروز بمانند. سارا و نیکا فرقانی اصل، بازیگران نقش دختران خانواده معمولی،‌ این روزها نگاه جدی‌تری به بازیگری دارند و می‌گویند علاقه‌مندند به معنای واقعی بازیگر شوند. با این خواهران دوقلو که در عالم واقع نیز، همان‌قدر معصوم و کم حرف به نظر می‌آیند، گفت‌وگو کردیم و از انتقادهایی که به بازی آ‌نها در پایتخت 5 مطرح شده است،‌ پرسیدیم.

سخت‌ترین سکانسی که در این مجموعه داشتید، ‌چه بود؟

نیکا:‌ همه سکانس‌های این سری از پایتخت که به داعش مربوط می‌شد، سخت بود؛ اما آن قسمتی که نفربر زیر آب رفت برایم سخت‌تر بود. فکر کن آب یخ را روی سرت می‌ریزند و تو در عین حال باید بازی کنی. از سرما گریه می‌کردم.

سارا: رفتن زیر آب واقعا سخت بود. مردم که می‌بینند فکر می‌کنند ما در یک دریاچه رفتیم و اتفاق خاصی نیفتاده است، اما واقعا مشکل بود. جای دیگری هم گفته‌ام، با وجود این‌ مشکلات، پشت صحنه خوش می‌گذشت. با هم می‌خندیدیم و این به ما انرژی می‌داد.

روز خاصی از کار هست که بیشتر یادتان مانده باشد؟

سارا: همه روزها خوب بود. هیچ روزی نداشتیم که خوش نگذرد. پشت صحنه شادی داشتیم، اما جلوی دوربین که می‌رفتیم کار سخت می‌شد.

آن صحنه‌ که یکی از نیروهای داعش بالای سرتان آمد، یکی از سکانس‌های تاثیرگذار این مجموعه است. برای خودتان چه حسی داشت؟

نیکا: برای خودمان هم خیلی واقعی و دشوار بود. در آن سکانس واقعا و از ته قلبم گریه می‌کردم.

سارا: خیلی سخت بود. اصلا باورم نمی‌شد این سری از پایتخت آن‌قدر برایمان سخت بشود، اما در نهایت خوب از آب درآمد. مثلا اولین روزهایی که برای ضبط سکانس‌های مربوط به داعش به شهرک دفاع مقدس رفته بودیم صورتمان را گریم می‌کردند تا آفتاب‌سوخته به نظر بیاییم، اما بعد از مدتی پوست صورت‌‌مان واقعا سوخت.

کدام سکانس از این سری از پایتخت را بیشتر دوست دارید؟

نیکا: همه سکانس‎ها را دوست دارم، چون دیده‌ام برایشان زحمت کشیده است.

سارا: من هم همین طور اما سکانس تقلب را بیشتر دوست دارم.

از میان پنچ سری پایتخت، کدام فصل را بیشتر دوست دارید؟

سارا: کلا همه قسمت‌های پایتخت را خیلی دوست دارم، اما چون سری پنجم سخت‌تر بود فکر می‌کنم بهتر شده باشد.

…

یادتان هست چه شد به این مجموعه معرفی شدید؟

نیکا: این که چطور بازیگر شدیم را یادم نمی‌آید، چون خیلی کوچک بودیم. هشت ماهمان بود که برای اولین‌بار در سریال «دوباره زندگی» بازی کردیم. بعد از آن آقای سیروس مقدم ما را دید و برای نقش بچه‌های نقی انتخاب شدیم. برای این نقش‌ها دنبال دوقلو می‌گشتند. شماره مادرم را پیدا کردند، زنگ زدند و گفتند ما از بچه‌های شما برای بازی در یک سریال خوشمان آمده است. البته اول قرار بود ما در یک سکانس بازی کنیم و فقط عکس‌هایمان در سریال باشد، اما آقای تنابنده گفتند بهتر است کلا در سریال بمانید و بازی کنید.

رابطه‌تان با بازیگران در پشت صحنه چگونه است؟

خیلی خوب است.

تقریبا همگی خیلی از شما بزرگ‌تر هستند.

درست است، اما رابطه خوبی داریم و واقعا مثل یک خانواده شده‌ایم.

سر کار با یکدیگر احساس رقابت نمی‌کنید؟

نه. سرکار هم با یکدیگر دوست و خواهر هستیم.

منبع: روزنامه جام جم، دوشنبه 1397/2/10

تاریخ درج مطلب: دوشنبه، 10 اردیبهشت، 1397 12:03 ب.ظ

دسته بندی: خاطرات فرهنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *